Tgrt Haber

“Referandum sonrasına kaos planı hazırlıyorlar”

07 Mart 2017 14:35
“Referandum sonrasına kaos planı hazırlıyorlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazizmin hortladığını söylediği Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin terör örgütleri ile birlikte referandumda ‘Hayır’a çalışması Medya Kritik Programı’nda tartışıldı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Arkalarına Avrupa’yı alan ‘Hayır’cı cephe, referandum sonrasına kaos planı hazırlıyorlar” dedi.

Bu kişilerin, 16 Nisan referandumundan ‘Evet’ çıkacağını bildiklerini, çıldırmışlıklarının bu yüzden olduğunu belirten Uğur, “Ama yalanlarla dolu inanılmaz bir hayır kampanyası yürütüyorlar. Avrupa’yı da arkalarına aldılar. Referandum sonrasına kaos planı hazırlıyor” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Avrupa’da Nazizm hortluyor’ tespitinin çok yerinde olduğunu kaydeden Uğur, şunları söyledi:

Almanya’nın en çok satan gazetesi Bild, bizim bir bakanımıza ‘Erdoğan’ın sadık köpeği’ diyebiliyor. Yine aynı Nazi kalıntısı gazete Ozan Ceyhun için ‘Kokmuş çizme’ hakaretini kullanıyor. Bu hakaret 2. Dünya Savaşı’nda Naziler, toplama kamplarına gönderdiği Yahudiler için kullanıyordu. Bunlar böylesine ırkçı, herkes bilmeli.”

Gazete Cem Küçük’ün hedefinde ise AP Raportörü Kati Piri vardı. Piri’nin “Türkiye’de evet çıkarsa, bunun AB kriterlerine, Kopenhag kriterlerine uygun olup olmadığına bakacağız” sözlerine büyük tepki gösteren Küçük, “Türkiye’de demokratik bir referandum yapılıyor. Kati Piri denen aşağılık, terörist hamisi, terörist kılıklı kadın ‘Biz buna bakacağız’ diyor. Sen kimsin?” dedi. Avrupa’nın terör örgütleri ile birlikte ‘Hayır’a çalıştığını belirten Küçük, “ABD’nin Tayyip Beyi devirmek istediğini cümle alem biliyor. Buna Avrupa’da katıldı. Peki neden? Çünkü yeni sistemde bunlar etkilerini kaybedecek de ondan” diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...