Tgrt Haber

Reytinglere bir dizi daha yenik düştü! Kanal peş peşe dizilerin fişini çekti!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Nisan 2023 09:43 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 11:52
Reytinglere bir dizi daha yenik düştü! Kanal peş peşe dizilerin fişini çekti!

Başrolünde Binnur Kaya, Ecem Erkek gibi usta oyuncuların yer aldığı Güzel Günler'den kötü haber geldi. Kanal peş peşe dizilerin final tarihlerini duyurdu. İlk olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ardından Güzel Günler de final kararı aldı.

2 sezon devam etmesi planlanan Güzel Günler hakkında üzücü haber geldi. Komedi türündeki Güzel Günler dizisi​ konusu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Güzel Günler dizisinin final​ tarihi belli oldu. 

REYTİNGLERE YENİK DÜŞTÜ, EKRANLARA VEDA EDECEK!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberibe göre, ekrana ilk başladığında iki sezon olarak planlanan Güzel Günler için kanal tarih verdi. Seray Gözler'in 23. bölümünde ayrılması beklenen dizinin 26. bölümü ile final yapması bekleniyor. 

GÜZEL GÜNLER OYUNCULARI!

Binnur Kaya​,

Leyla Tanlar,

Burak Dakak,

Ecem Erkek,

Zeynep Çamcı,

Olgun Toker

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, romantik bir plan yapıp Atakan’a aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koyar. Cihangir’in Mihran’ı aradan çıkarma girişimi ikiliyi sürpriz bir biçimde karşı karşıya getirir. Evi terk eden Derin, Ayşim’in önerisiyle geceyi kafede geçirmeye karar verir fakat işler beklediği gibi gitmez. İlk kez Altan’ı kaybetme ihtimaliyle yüzleşen Atakan sonunda yelkenleri suya indirirken aile, evin ortasına bomba gibi düşen bir haberle sarsılacaktır.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...