Tgrt Haber

RTÜK, CNN Türk'e acımadı, Ahmet Hakan ceza aldı

12 Kasım 2015 01:18
RTÜK, CNN Türk'e acımadı, Ahmet Hakan ceza aldı

CNN Türk'te Ahmet Hakan moderatörlüğünde PKK propagandası yapılan Tarafsız Bölge programına yaklaşık 700 bin TL para cezası verildi.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde kanallarını, gazetelerini terör örgütlerine açan Aydın Doğan'ın terör propagandası yaptığı RTÜK tarafından da tescillendi.

TEKRARI HALİNDE KANALIN LİSANSI İPTAL EDİLEBİLİR

RTÜK, yayının "Terörü övemez ve teşvik edemez, terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremez, terör örgütlerinin korkutucu ve yıldırıcı özelliklerini yansıtıcı nitelikte olamaz. Terör eylemini, faillerini ve mağdurlarını terörün amaçlarına hizmet eder şekilde sunamaz" maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle CNN Türk'e yaklaşık 700 bin TL para cezası verdi. Tekrarı halinde kanalın lisansının iptali gündeme gelecek.

RTÜK'ün bu cezasının ardından Aydın Doğan'ın askerimizi ve polisimizi alçakça şehit eden terör örgütü PKK propagandası yaptığı tescillenmiş oldu..

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...