Tgrt Haber

“Sağ kolunun FETÖ’cü hakim ile Kosova’da ev alması tesadüf mü Aydın Bey?”

03 Mart 2017 14:22
“Sağ kolunun FETÖ’cü hakim ile Kosova’da ev alması tesadüf mü Aydın Bey?”

Akşam Gazetesi’nin manşetinde yer alan “Bu da mı gol değil Aydın Doğan” haberi, Medya Kritik Programı’nda masaya yatırıldı. Aydın Doğan’ın sağ kolu olan ve şu anda FETÖ ilişkisi nedeniyle cezaevinde bulunan Barbaros Muratoğlu’nun, 15 Temmuz sonrası Türkiye’den kaçan FETÖ’cü eski hakim ile Kosova’da aynı sitede ev aldığını belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Tüm bunlar tesadüf mü Aydın Bey?” diye sordu.

Murat Kelkitlioğlu’nun haberinin önemine değinen Fuat Uğur, çok önemli tespitler içerdiğini söyledi. Uğur,  “Eski Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın, hakkında gözaltı kararı çıkınca kaçıyor. Kosova’da Priştine’de ‘Priştine Star Sitesi’nde 90 bin EURO’ya ev alıyor. FETÖ ile ilişkisi nedeniyle şu anda cezaevinde olan Aydın Doğan’ın sağ kolu Barbaros Muratoğlu da aynı siteden 45 bin EURO’ya ev alıyor. Bu iki kişinin aynı siteden ev alması tesadüf mü Aydın Bey?” diye sordu.

Bu iki kişinin Türkiye’de aynı sitede ev almaları halinde normal karşılanabileceğini kaydeden Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Kosova’da Priştine’de, aynı sitede ev almaları normal olamaz” dedi. Haberin belgeleriyle kanıtlı olduğunu kaydeden Cem Küçük, “Murat Kelkitlioğlu sitenin adresini de veriyor. anlaşılıyor ki bunları işi artık bitti” diye konuştu.  

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...