Tgrt Haber

Şaşkına çeviren paylaşım! Gerçek ortaya çıktı

17 Kasım 2015 17:15
Şaşkına çeviren paylaşım! Gerçek ortaya çıktı

CNN Türk'ün program yapımcılarından olan Cüneyt Özdemir'in ismiyle yapılan bir paylaşım ortalığı karıştırdı.

Doğan Medya Grubu'na ait CNN Türk kanalının ünlü programcılarından Cüneyt Özdemir'in ismiyle Facebook'tan bir paylaşım yapıldı.

Söz konusu paylaşımda Paris saldırısının sorumlusunun müslümanlar olduğu, son dönemde gerçekleşen terör olaylarının hemen hepsinin müslümanlar tarafından yapıldığı şeklinde bir safsata yer aldı.

Paylaşımı görenler büyük tepki gösterirken, olayın asıl yüzü Cüneyt Özdemir'in yaptığı açıklama ile ortaya çıktı.

Paylaşımı yapan hesabın sahte olduğunu resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine duyuran Özdemir, hukuki yola başvuracağını dile getirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
çanakkale18 Kasım 2015 23:05

cünety sen tam sinsi bir şeytansın.destek gelseydi halktan ben yaptım deyecektin.ama tepki gelince u dönüşü yaptın.teröre,pkk ya destek olan cünety.bu gün ermeni bozuntuların yanında yer alıp müslümanları kötüleyecek kadar bu ülkenin ekmeğini yiyip karnın doyuyorsa bu müslüman türk halkının sayesinde o makamlarda dura biliyorsun.biz türk milleti ve müslüman olarak böyle kanı bozukları ülkemizde görmek istemiyoruuuz.derhal git fıransada yaşa.3 ay olağan hal ilan edildi.özgürlükten bas eden ermeni bozuntuları.ülkemizi kötüleyen türkiyeyi terk eder giderler.böyle şerefsizleri,hainleri pkk destekcilerini ülkemizde durmalarını içime sindiremiyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...