Tgrt Haber

Sen Türkülerini Söyle bitti, ödülün sahibin belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Eylül 2023 11:04 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 11:45
Sen Türkülerini Söyle bitti, ödülün sahibin belli oldu!

TRT1 ekranında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışma programının dün akşam finali gerçekleşti. Jüri üyeleri arasında; Aysun Gültekin, Öykü Gürman, Cengiz Özkan, Emre Yücelen ve İsmail Altunsaray'ın yer aldığı yarışmanın birincisi 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Aysun Gültekin, Öykü Gürman, Cengiz Özkan, Emre Yücelen ve İsmail Altunsaray'ın jüri​ üyesi olduğu Sen Türkülerini Söyle yarışmasında son ikiye kalan yarışmacı Esra Abay ve Elif Kayacan oldu. 

SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE'NİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Sen Türkülerini Söyle yarışmasının dün finali TRT1​ ekranında yayınlandı. İbrahim Yıldız, Songül Kalaç, Elif Kayacan, Ali Açıkyol, Canan Işık, Ömer Gökmen, Eren Özdemir, Diren Aydın ve Esra Abay arasında gerçekleşen finalde son ikiye Esra Abay ve Elif Kayacan kaldı. Son kez şarkılarını söyleyen ikiliden "Tükenmez Davayı Sen Bana mı Verdin" türküsünü söyleyen Esra Abay birinci oldu ve 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Sen Türkülerini Söyle bitti, ödülün sahibin belli oldu!

ESRA ABAY KİMDİR?

45 yaşında olan Esra Abay, Sen Türkülerini Söyle yarışma programındaki performansıyla adını geniş kitlelelre duyurdu. 2006- 2010 yılları arasında Amerikalı Profesyonel Eğitmenlerden Koçluk, NLP, Quantum, Hipnoz ve Eğitimci Eğitimi gibi farklı alanlarda bireysel ve kurumsal düzeyde farklılaşarak 7000 saatin üzerinde eğitim almıştır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Reşat25 Aralık 2023 07:39

Yeni yarışmacılarla bu programın devamını dileriz. Çünkü mükemmel müzik yarışma programı devamınıdiliyoruz

mürvet15 Eylül 2023 06:51

böyle güzel program niye biterki bi türkü keyfimiz vardı oda bitti

OYA Göze14 Eylül 2023 19:04

Bizim birinci iz İbrahim Yıldız.. Emre bey 1 vererek büyük bir haksızlık yaptı

Sonraki Haber Yükleniyor...