Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizide beklenmedik ayrılık!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Haziran 2023 16:27 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 16:56
Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizide beklenmedik ayrılık!

2009 yılında Bornova Bornova filmindeki rolüyle 46. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü alan Damla Sönmez, anlaşma sağladığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin kadrosundan ayrıldı.

Başrolünü Caner Cindoruk​ ile paylaşan Damla Sönmez, Mavi Sürgün dizisindeki oyunculuk performansıyla beğeni topluyor. Oyuncu, Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti​ dizisiyle Defne​ rolü için anlaşmıştı. Dizide önemli karakteri oynayacak oyuncu Damla Sönmez'in diziden ayrıldığı duyruldu. 

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ DİZİSİNDE AYRILIK 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Damla Sönmez pazartesi akşamları seyirciyle buluşan “Maviye Sürgün” dizisinde “Defne” rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu 25 bölümlük dizinin Selimiye‘deki çekimlerini tamamlayıp geçen haftalarda İstanbul’a dönmüştü. Sönmez bu arada “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisiyle de el sıkıştı. Bu dizide de Defne rolü teklif edilen başarılı oyuncunun okuma provası öncesi diziden ayrıldığı ortaya çıktı.  

Damla Sönmez‘in yabancı ortak yapımı bir sanat filminde rol almaya hazırlandığı, zamanlaması uymadığı için diziden ayrıldığı öğrenildi. Mesleğine yatırım yapan ödüllü oyuncu, filme yapım ortağı da olacak.

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizide beklenmedik ayrılık!

DAMLA SÖNMEZ KİMDİR?

3 Mayıs 1987 İstanbul doğumlu Damla Sönmez, Deniz Seviyesi filmindeki rolüyle de 21. Altın Koza Film Festivali ve Milano Uluslararası Film Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerinin sahibi oldu. 2012 yılında Tiyatro Yanetki’nin “Yalnız Batı” adlı oyunuyla başlayan, sonrasında 2014 yılında "Savaş" oyunuyla devam eden profesyonel tiyatro hayatının üçüncü oyunu Pürtelaş’ın Constellations/Parçacıklar adlı oyunudur. Oyuncu ayrıca; Gece Gündüz, Türkan, Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı gibi diziler ile birlikte 2019 yılında Çukur dizisinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...