Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri belli oldu! Medcezir'deki eski rol arkadaşı ile tekrar buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 May 2023 08:36 - Güncelleme : 31 May 2023 09:39
Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri belli oldu! Medcezir'deki eski rol arkadaşı ile tekrar buluştu

Dün akşam Aile dizisinin sezon finali yapmasının ardından Serenay Sarıkaya yeni film çekimleri için hazırlıklara başladı. Oyuncunun yeni partneri Medcezir dizisindeki eski rol arkadaşı Metin Akdülger oldu.

Aile dizisinde başrolü Kıvanç Talıtuğ ile paylaşan Serenay Sarıkaya​ dizinin sezon finali yapmasını ardından “Kimler Geldi, Kimler Geçti” adlı Netflix​'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlayacak. Sarıkaya'nın filmdeki partneri eski rol arkadaşı Metin Akdülger​ oldu.

SERENAY SARIKAYA'NIN PARTNERİ METİN AKDÜLGER OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger'i buluşturan film, romantik komedi​ türündedir. Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran‘da da beraber çalıştığı Bertan Başaran “Kimler Geldi, Kimler Geçti“yi yönetecek. Ömer, Sarp ve Cem adlı 3 erkek başrol oyuncusunun yer alacağı dizinin belli olan ilk erkek başrol oyuncusu Metin Akdülger oldu. 

METİN AKDÜLGER KİMDİR?

10 Nisan 1988 doğumlu Metin Akdülger Bursalıdır. Metin Akdülger, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında yer alan ve kısa filmler çeken Akdülger, Koç Üniversitesindeki eğitimine devam ederken okuldaki oyunculuk derslerine katıldı ve bu yıllarda da oyunlarında yer almaya devam etti. 2012'de Craft Tiyatro ekibine katıldı.

Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri belli oldu! Medcezir'deki eski rol arkadaşı ile tekrar buluştu

METİN AKDÜLGER DİZİLERİ!

Medcezir, 

Analar ve Anneler,

Muhteşem Yüzyıl: Kösem,

Şahsiyet,

Atiye,

Kulüp,

Dünyayla Benim Aramda

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berat30 Ekim 2023 10:01

Bence serenay Sarıkaya partneri Çağatay Ulusoy olsaydı

Sonraki Haber Yükleniyor...