Tgrt Haber

Serkan Keskin'den yeni proje! Tüm oyuncular bu dizide toplandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
04 Eylül 2023 15:22 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 17:30
Serkan Keskin'den yeni proje! Tüm oyuncular bu dizide toplandı

Leyla ile Mecnun dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Serkan Keskin, uzun süre sonra yeni bir dizi projesiyle ekrana geri dönüyor.

Serkan Keskin oyuncu kadrosuyla göz dolduran yeni dizi Şahane Hayatım​'a dahil oldu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, dram yüklü dizi FOX TV​ ekranında yayınlanacak. 

SERKAN KESKİN, YENİ DİZİYLE ANLAŞTI 

FOX TV ekranında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna usta oyuncu Serkan Keskin de dahil oldu. Dizinin ayrıca oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek ile Onur Tuna da yer alıyor. 

DİZİ OYUNCU KADROSU DİKKAT ÇEKTİ 

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna’nın başrollerini paylaşacağı “Şahane Hayatım” dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Ay Yapım’ın FOX için çekeceği diziyi “Kiralık Aşk”, “Ufak Tefek Cinayetler”, “Kuş Uçuşu” ve “Aşk 101” gibi fenomen dizilere imza atan başarılı senarist Meriç Acemi yazıyor.

Serkan Keskin'den yeni proje! Tüm oyuncular bu dizide toplandı

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çağrı Bayrak’ın yöneteceği dizide Hilal Altınbilek görünürde eşi Onur’la mutlu bir evliliği olan, Ece ve Emre adında 2 çocuk sahibi, şahane bir hayatı olan Şebnem’i oynayacak. Meriç Acemi’nin muhteşem analizleriyle güçlenen dizi, Şebnem’in bu şahane hayatının görünenin aksine intikam, hırs, aşk ve korkuyla örülen arka planına mercek tutacak. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...