Tgrt Haber

Seyyid Ahmed Arvasi Hoca TGRT Haber'de yad edildi

30 Aralık 2016 07:49
Seyyid Ahmed Arvasi Hoca TGRT Haber'de yad edildi

Münevver, mütefekkir, mücahid, sosyolog, pedagog, eğitimci, şair ve yazar Ahmed Arvasi Hoca, TGRT Haber'de 'Konuşacak Çok Şey Var' programında duygusal hatıralarla yad edildi...

Büyük Türk milliyetçisinin savunduğu fikirler, yaşadığı sıkıntılar konuşuldu. Sevenleri Ahmed Arvasi'nin düşüncelerini bugünlere taşıdı... Yaklaşık 2 saat süren yayının ortak görüşü ise "Ahmed Arvasi Hoca'yı anlasaydılar ne Ortadoğu böyle olurdu ve ne FETÖ ne de FETÖ olurdu" diye şekillendi.

Esseyyid Ahmed Arvasi Hoca, vefatının 27'nci seneyi devriyesinde, ailesi, dostları, dava arkadaşları ve talebeleri tarafından anıldı...

TGRT haber'deki 'Konuşacak Çok Şey Var' programında oğlu Murad Arvasi, "sohbetleri engellenmeye çalışıldı. Engellendikçe, daha büyük bir kalabalık geldi" dedi ve güçlükle babasını bu cümlelerle anlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...