Tgrt Haber

Sherlock'un senaristi neredeyse diz çöküp yalvaracak: Benedict ve Martin lütfen geri dönün

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, Deadline, RadioTimes
04 Ocak 2023 09:54 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 10:24
Sherlock'un senaristi neredeyse diz çöküp yalvaracak: Benedict ve Martin lütfen geri dönün

Televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında gösterilen Sherlock'un senaristi Steven Moffat, performansıyla kendilerine hayran bırakan Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'a adeta diz çöküp yalvaracak duruma geldi. Onaylandığı takdirde yeni sezonun çekimlerine hemen başlayacağını söyleyen Moffat, Benedict ve Martin'e seslendi.

İlk kez 2010'da yayımlanmaya başlayan ve izlenme rekorları kıran Benedict Cumberbatch ile Martin Freeman'ın başrolünü paylaştığı dünyanın en ünlü dedektifinin hikayesini anlatan Sherlock dizisi 2017'de herkesi meraklar içerisinde bırakıp kapanışını yapmıştı. Daha sonrasında dizinin resmen iptal olduğuna dair bir açıklama yapılmasa da oyuncuların yeni sezon için ikna edilemediği öğrenilmişti. Her sezonu 3 veya 4 bölümden oluşan Sherlock'un hayranları, yeni sezon için bekleyişini sürdürüyor. 

Televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında gösterilen Sherlock'un senaristi Steven Moffat, BBC Today programına konut oldu. Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın başrolü paylaştığı Sherlock'un 5. sezonunu çekmek istediğini yine haykırdı.

"LÜTFEN GERİ DÖNÜN"

5. sezonu çekmeyi çok istediğini her defasında söyleyen Moffat, yeni sezon için yeşil ışıüın yakıldığı takdirde senaryoyu yarın yazmaya başlayacağını söyledi. Moffat, performansıyla kendilerine hayran bırakan Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'a adeta diz çöküp yalvaracak duruma geldi. Cumberbatch ve Freeman'a seslenen Moffat, "Daha büyük ve daha iyi işlerin peşindeler ama… Martin ve Benedict, lütfen geri dönün" dedi.

Moffat ve dizinin diğer senaristi Mark Gatiss, nisanda da benzer bir açıklama yapmış, yeni sezonların Cumberbatch ve Freeman'a bağlı olduğunu ve oyuncuların programları uyarsa hemen çekebileceklerini söylemişti.

İşte Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğuyla canlandırdığı Sherlock'un hayatımıza girdiği dizisinin ilk fragmanı:

Kaynak: Independent Türkçe, Deadline, RadioTimes

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...