Tgrt Haber

Star TV'deki Yalı Çapkını'ndan yeni rekor! Satış rakamı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Haziran 2023 09:44 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 12:02
Star TV'deki Yalı Çapkını'ndan yeni rekor! Satış rakamı dudak uçuklattı

9 Haziran Cuma akşamı 36. bölümüyle sezon finali yapan Yalı Çapkını dizisi rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Haftanın en çok izlenen yapımı olan Yalı Çapkını yurt dışı satılarıyla da dudak uçuklattı.

Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in başrollerini paylaştığı Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını​ sezon finaliyle haftanın en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Yalı Çapkını dizisinin yurt dışı başarısı da dikkat çekti. 

YALI ÇAPKINI'NDAN YENİ BİR REKOR!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yalı Çapkını” dizisi yurt dışına en çok satılan dizilerin başında geliyor.  Dizinin yurt dışı bölüm başı satış rakamı dudak uçuklattı. Yalı Çapkını'nın bölüm başı satış rakamı 600 bin dolara (14 Milyon TL) ulaştı. Bu rakam Türk dizileri adına da bir rekoru da temsil ediyor.

YALI ÇAPKINI'NIN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür. Ferit, Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır ve Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmamaktadır. Yalıda ise işler yolunda değildir ve bir sürpriz daha yaşanır.

Star TV'deki Yalı Çapkını'ndan yeni rekor! Satış rakamı dudak uçuklattı

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

36. bölümüyle sezon finali yapan Yalı Çapkını'nın çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Dizi eylül ayının başında izleyicisiyle buluşacak. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...