Tgrt Haber

Survivor şampiyonu Cemal Can ekranlara geri dönüyor! İşte anlaştığı TV kanalı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Haziran 2023 09:07 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 11:04
Survivor şampiyonu Cemal Can ekranlara geri dönüyor! İşte anlaştığı TV kanalı

Star TV ekranlarında yeni formatlı yarışma programı başlıyor. Kurban Bayramı sonrası başlayacak yarışma programını Survivor yarışmasında birinci olan Cemal Can Canseven sunacak.

Survivor​ 2020'ye katılan ve şampiyon olan sosyal medya fenomeni Cemal Can Canseven, Star TV​'nin bu yazı renklendirecek olan yarışması "Patlat Kazan"ı sunacak. Eğlenceli kişiliği ile bilinen Cemal Can'ın sunuculuk performansı şimdiden merak konusu oldu. 

SURVIVOR PARKURUNDAN EKRANLARA GEÇTİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 22 yarışmacının görev alacağı yarışmayı Survivor’la geniş bir hayran kitlesi oluşan, sempatikliğiyle kalpleri feth eden Cemal Can sunacak.Yarışma sadece balon patlatarak 500 bin lira kazanma imkanı sunuyor. Herkesin katılımına açık olan “Patlat Kazan” bayram sonrası Star TV ekranında olacak. Haftada 2 gün yayınlanması planlanan yarışma ekrana yeni bir soluk getirecek.

Survivor şampiyonu Cemal Can ekranlara geri dönüyor! İşte anlaştığı TV kanalı

SURVIVOR YARIŞMACISI CEMAL CAN KİMDİR?

TGRT Haber'de daha önce belirtilen bilgilere göre; 25 Mayıs 1995 doğumlu Cemal Can Canseven, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı.  Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı. Survivor Cemal Can Canseven, Youtube ve sosyal medya üzerinden çektiği videolarla fenomen olan Danla Bilic'in yakın arkadaşıdır.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...