Tgrt Haber

Survivor'a kim veda etti? Gözler Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve Elif Gören'de Acun açıkladı!

25 Mart 2022 17:31 - Güncelleme : 25 Mart 2022 17:46
Acun Ilıcalı Survivor'a bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle veda edeceğini açıkladı.

Survivor All Star yarışması heyecanı devam ederken 59.bölüm fragmanı yarışmanın sevenlerini meraklandırdı. Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle veda edeceğini duyurdu. Peki Survivor’a ki veda edecek?

Acun Ilıcalı Survivor'a bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle veda edeceğini açıkladı.

Survivor’da bu akşam yapılacak Dokunulmazlık oyunu sonrası Acun Ilıcalı adaya sakatlık nedeniyle veda edecek ismi açıklayacak. Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve Elif Gören isimleri veda etmeye en takın isimler olarak görülüyor. İşte Survivor All Star’a veda eden isim…

SURVİVOR’A KİM VEDA EDİYOR?

Survivor Birleşme Partisi geri sayımı devam ederken Acun Ilıcalı izleyicilere veda haberini duyurdu. Ilıcalı sakarlık nedeniyle bir yarışmacının gideceğini açıklarken ‘’Survivor’da beni en çok ne üzer deseniz, bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakması diyebilirim. Şimdi hepimiz için üzücü bir haberim var; bir yarışmacımızın Survivor’a veda haberi…’' ifadelerini kullandı. Peki Survivor’a kim veda edecek?

Yarışmanın sevenleri Survivor’a veda edecek kişi hakkında araştırma yaparken 3 isim öne çıktı.

BARIŞ MURAT YAĞCI

Survivor’ın en sevilen isimlerinden olan Barış Murat Yağcı geçtiğimiz günlerde parkurda dizinden yaralanmasının ardından yarışmaya koltuk değnekleri ile devam ediyor. Hastanede tedavisi devam eden Barış Murat Yağcı’nın sağlık durumu hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Survivor'a kim veda etti? Gözler Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve Elif Gören'de Acun açıkladı!

MERVE AYDIN

Survivor yarışmasının öne çıkan isimlerinden olan Merve Aydın Survivor’da sakatlanmasının ardından sağ elinin iki parmağının kırıldığı öğrenildi. Merve Aydın’ın yarışmaya veda edecek isimlerin başında geliyor.

ELİF GÖREN

Survivor’a veda edecek isimler arasında Elif Gören de öne çıktı. Mide rahatsızlığı geçirdiği bilinen Elif Gören’in toparlayamadığı için yarışmada aktif olamadığı iddia ediliyor.

SURVİVOR SAAT KAÇTA?

Survivor yarışması hız kesmeden devam ediyor. 25 Mart akşamı yayınlanacak 59. Bölümde sürpriz bir veda yaşanacak.

Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve Elif Gören öne çıkarken ‘’Survivor saat kaçta başlayacak?’’ sorusu gündeme geldi. Survivor haftanın her günü saat 20.00’de yayınlanıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...