Tgrt Haber

Survivor'da 2016 'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

21 Şubat 2016 23:05
Survivor'da 2016 'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor'da heyecan doruktaydı. Yapılan dokunulmazlık oyunu çekişmeli anlara sahne oldu ve Survivor'da dokunulmazlık oyununu ise Ebru Öztürk kazandı. İşte detaylar..

Survivor 2016'da dokunulmazlık oyunu oldukça çekişmeli geçti. Yapılan dokunulmazlık oyununu Ebru Öztürk kazandı. Ekranların reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da yeni bir eleme sistemine geçildi. ''Yani şu şekilde olacak. Survivor'ın başında sms'te en çok oy alan yarışmacı bir aday gösteriyodu, ada konseyinde bir aday çıkıyordu, sms'i en çok olan arkadaşımız ikinci adayı gösteriyordu ve bu ikisinden biri Survivor'a veda ediyordu.Bu sene aday sayısı 3 olacak. Birinci adayı ada konseyi belirleyecek, 2'nci adayı sms'te en çok oy alan belirleyecek, 3'ncü adayı da kaybeden takımının kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan belirleyecek.''

Survivor'da 2016 'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...