Tgrt Haber

Taro Emir, Yalı Çapkını setinde! İlk fotoğrafa yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Ağustos 2023 12:55 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 14:02
Taro Emir, Yalı Çapkını setinde! İlk fotoğrafa yorum yağdı

Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'în yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisine Sadakatiz dizisiyle adını duyuran Taro Emir katıldı. Genç oyuncunun ilk set gününden paylaşılan fotoğraf karesi çok konuşuldu.

Yalı Çapkını​ dizisinin  yeni sezon çekimleri başladı. Yeni sezonda diziden birçok oyuncu ayrılırken, yeni katılan isimler de heyecanı arttırdı. Diziye katılan bir isim de Sadakatsiz​ dizisinde Selçuk  karakteriyle beğeni toplayan Taro Emir Tekin​ oldu. Tekin'in ilk karesi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

TARO EMİR YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE 

Yalı Çapkını dizisinin bu sezon kadrosuna katılan Taro Emir Tekin'in ilk karesi sosyal medyada ilgi gördü. Oyuncunun setteki karesi dizinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Halis Ağa'nın torunu olarak diziye katılan oyuncu, yoğun ilgi gördü. 

Taro Emir, Yalı Çapkını setinde! İlk fotoğrafa yorum yağdı

 

TARO EMİR KİMDİR?

15 Haziran 1997 doğumlu Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz ve Bir Peri Masalı dizilerindeki rolleri ile tanınmaktadır. Oxford School of Drama'da drama üzerine eğitim almıştır. Şevval Sam​ ve Metin Tekin'in oğludur. Tekin, oyunculuğun yanında amatör olarak müzikle de ilgilenmektedir.

YALI ÇAPKINI'NIN OYUNCU KADROSU DEĞİŞTİ 

Yalı Çapkını'nda önemli karakterlerden bir olan Pelo, yeni sezonda dizide olmayacak. Pelo karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman'ın yanı sıra annesi rolündeki Toprak Sağlam da diziden ayrıldığını açıkladı. Son olarak dizide Sultan karakterini oynayan İrem Altuğ, sosyal medya hesabından dizinin sosyal medya hesabını takipten çıkarınca, "ayrıldı" iddiaları gündeme geldi. 

Taro Emir, Yalı Çapkını setinde! İlk fotoğrafa yorum yağdı

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...