Tgrt Haber

TRT 1 Yürek Çıkmazı için kararını verdi! Finale sayılı bölüm kaldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 May 2023 11:58 - Güncelleme : 31 May 2023 13:55
TRT 1 Yürek Çıkmazı için kararını verdi! Finale sayılı bölüm kaldı!

Salı günleri yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin başrolünde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Dizi son olarak 26. bölümü yayınlandı ve yayınlanan 27. bölüm fragmanı merak uyandırdı. Seyirciler dizinin sezon finali mi, yoksa final mi yapacağını araştırıyor.

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Yürek Çıkmazı'nın bu sezon final​ yapacağı kesinleşti. Yürek Çıkmazı dizisi için kanal kararını verdi. TRT1​'in iddialı dizisi Yürek Çıkmazı ne zaman final yapacak? 

YÜREK ÇIKMAZI EKRANA VEDA EDİYOR!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre;TRT 1'in salı akşamları ekrana gelen Yürek çıkmazı dizisinin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Geçtiğimiz sezon dizinin final yapacağı daha sonrada tekrar çekileceği gündeme gelmişti. Kanal dizi için son kararını verdi ve final kararını duyurdu. Yürek Çıkmazı'nın 28. bölümde ekrana veda etmesi planlanıyor. 

YÜREK ÇIKMAZI OYUNCULARI!

YÜREK ÇIKMAZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...