Tgrt Haber

TRT1 dizisi Teşkilat'ta bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda mesajı yayınladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Temmuz 2023 08:33 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 09:29
TRT1 dizisi Teşkilat'ta bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda mesajı yayınladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde beklenmedik ayrılık izleyiciyi şaşırttı. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal'in başrolünde yer aldığı Teşkilat 4. sezona başrol değişikliği ile gidecek.

3 sezondur pazar akşamları TRT1​ ekranında yayınlanan  Teşkilat​ dizisinde 'Zehra Balaban' karakterini oynayan Deniz Baysal dizinin ekibinden ayrıldı. Deniz Baysal​, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak ekibe veda etti. 

DENİZ BAYSAL​'DEN VEDA MESAJI GELDİ 

Yeni projeleri değerlendirmek için Teşkilat​ dizisinden ayrılan Deniz Baysal​, 3 sezondur yer aldığı diziye duygusal bir yazıyla veda etti. Baysal,  "Benim için kolay değil… Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik… Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat… bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum.

Bir kusurum olduysa affola… Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım… Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte… Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun….

Ve siz kıymetli izleyicilerimiz…. 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası…

Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme Hançer kaçtı…” dedi. 

TRT1 dizisi Teşkilat'ta bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda mesajı yayınladı

MURAT YILDIRIM​'DAN DENİZ BAYSAL​'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Deniz Baysal​'ın "Teşkilat" dizisinden ayrılmasının ardından partneri Murat Yıldırım​'dan da veda mesajı geldi. Murat Yıldırım​ sosyal medya hesabında,  “Dostum, canım senin için her şeyin en güzeli olsun, seni tanıdım bu çok değerli… Her zaman yanındayım” notunu düştü. 

TRT1 dizisi Teşkilat'ta bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda mesajı yayınladı

DENİZ BAYSAL​ KİMDİR?

5 Nisan 1991 İzmir doğumlu Deniz Baysal​, 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. İlk olarak, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan Derin Sular, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Baysal'ın popülerliğini arttıran ilk projesi ise Kaçak Gelinler oldu. Baysal; Kayıp Şehir, Beyaz Yalan, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerde oynadı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...