Tgrt Haber

TRT1 Hayatımın Neşesi oyuncuları! Hayatımın Neşesi konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Temmuz 2023 12:07 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 14:41
TRT1 Hayatımın Neşesi oyuncuları! Hayatımın Neşesi konusu nedir, nerede çekildi?

Bu akşam TRT1 ekranında ilk bölümü yayınlanacak dizi Hayatımın Neşesi dizisinde aile komedisi işlenecek. Tolga Tekin ve Şebnem Bozoklu'nun başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölüm fragmanı merak oluşturdu.

Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Hayatımın Neşesi dizisi hem oyuncu kadrosuyla hem de hikayesiyle araştırılmaya başlandı. 

HAYATIMIN NEŞESİ OYUNCULARI 

Şebnem Bozoklu​,

Tolga Tekin​,

Uğur Demirpehlivan,

Metin Coşkun,

Ezgi Tombul,

Aras Şenol 

HAYATIMIN NEŞESİ KONUSU NEDİR?

Neşe ve Mustafa'nın iki çocuklu mutlu çekirdek ailesi ve Mustafa'nın ailesini tanıyacağız. Birbirinden farklı karakterlere sahip bu insanlara ve yaşamlarına tanık oldukça, izleyiciler de kendilerini bu ailenin bir parçası gibi hissedecekler. Neşe'nin evlilik hayatının mutluluğu ve bir ailenin içinde olmanın verdiği huzuru, kızı Zeynep'in annesinin ev kadını olmasından çok da hoşlanmaması, oğlu Emre'nin bilgisayar oyunlarına düşkünlüğü, Mustafa'nın kardeşi Serdar’ın aile yadigarı kumaşçı dükkanında çalışmamakta diretmesi ve Aylin'le tanışıp ona aşık olması...

HAYATIMIN NEŞESİ FİLMİ İLK BÖLÜM FRAGMANI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...