Tgrt Haber

TV8'deki MasterChef Türkiye All Star'ın ilk kazananı belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Haziran 2023 16:42 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 17:31
TV8'deki MasterChef Türkiye All Star'ın ilk kazananı belli oldu!

Masterchef All Star yarışmasının ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada 2018 ve 2019 yıllarında yarışan yarışmacılar ana kadroya girmek için yarıştı. 2023 Masterchef All Star yarışmasının ilk kazananı belli oldu.

MasterChef​ Alla Star yarışmasında jüri​ kadrosu yarışmacılardan en iyi havuç ve tarçınlı bir tabak hazırlamalarını istedi. Kıyasıya rekabette yarışmacılar ana kadroya çıkabilmek için yarıştı. Bu yıl 2018 ve 2019 yarışmacılarından ana kadroya 5'er yarışmacı​ alınacak. 

MASTERCHEF ALL STAR​'IN İLK KAZANANI BELLİ OLDU

Masterchef All Star yarışmasının ilk gününde Suna ve Güzide son ikiye kaldı. MasterChef All Star'da ana kadroya giren ilk yarışmacı ise Güzide Mertcan oldu. İlk kazanan olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Mertcan, 2. bölüm fragmanında tezgah başında yer almadı. 

TV8'deki MasterChef Türkiye All Star'ın ilk kazananı belli oldu!

MASTERCHEF ALL STAR GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

2 Nisan 1988 İzmir doğumlu Güzide Mertcan, Celal Bayar Üniversitesi mezunu. Ablasıyla birlikte tekstil firması işleten Mertcan, abiye ve günlük giyim kıyafetleri hazırlıyor. Yemek yapmaya merak saran Güzide Mertcan, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...