Tgrt Haber

Uğur Güneş'e İtalya'dan ödül! Sevgi selinden yolda yürüyemedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Ağustos 2023 10:48 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 14:22
Uğur Güneş'e İtalya'dan ödül! Sevgi selinden yolda yürüyemedi

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Uğur Güneş, bu dizideki performansıyla İtalya'da “En İyi Uluslararası Drama Erkek Oyuncu Ödülü“nün sahibi oldu. 

TRT1'de ekrana gelecek olan "Selahaddin Eyyubi" dizisi ile ekranlara dönen oyuncu Uğur Güneş​, çekimler öncesinde İtalya'da tatil yapıyor. Oyuncu,  Uğur Güneş, çekimler öncesi tatil yaptığı İtalya'da ödüle layık görüldü. 

UĞUR GÜNEŞ, İTALYA'DA ÖDÜL ALDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyuncu Uğur Güneş, İtalya’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Oyuncu Ariano Uluslararası Film Festivali’nde “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki performansıyla “En İyi Uluslararası Drama Erkek Oyuncu Ödülü“nün sahibi oldu. 

İtalyan hayranlarının çığlıkları ile tören salonuna giriş yapan Güneş; ödülünü alırken “Herkese çok teşekkür ederim. İtalya benim için kendi vatanım gibi oldu. Sizleri seviyorum” dedi. 

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

10 Kasım 1987 Ankara doğumlu Uğur Güneş, 2011 yılında Yeniden Başla dizisiyle oyunculuğa adım attı. Güneş peş peşe; Diriliş Ertuğrul, İsimsizler, Bir Zamanlar Çukurova, Kanunsuz Topraklar, Al Sancak dizilerinde rol aldı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...