Tgrt Haber

Ünlü isimleri buluşturan Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir? Kirli Sepeti oyuncuları

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Ağustos 2023 09:47 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 08:53
Ünlü isimleri buluşturan Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir? Kirli Sepeti oyuncuları

FOX TV, yeni sezonda yayınlanacak dizilerin fragmanını paylaştı. Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri dizisinin ardından başrolünde Ayça Bingöl ve Ceren Moray'ı yer aldığı Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı.

İlk fragmanıyla sosyal medyada çok konuşulan yeni dizi Kirli Sepeti​'nin oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. FOX TV​ ekranında yayınlanacak dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Dram dolu hikayelerin anlatıldığı dizinin fragmanı izleyiciye samimi ve içten geldi. 

KİRLİ SEPETİ OYUNCULARI 

Ayça Bingöl,

Ceren Moray

Cansu Tosun

Serkay Tütüncü,

Bestemsu Özdemir,

Aydan Şener,

Melisa Döngel,

Halil İbrahim Ceylan

KİRLİ SEPETİ KONUSU NEDİR?

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; sosyal çatışmalar konu ediniyor.  Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının hayat hikayesi anlatılıyor. 

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ İLK FARGMANI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...