Tgrt Haber

Ünlü oyuncu yönetmen oldu! İlk filminde eşi oynayacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Eylül 2023 12:41 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 13:32
Ünlü oyuncu yönetmen oldu! İlk filminde eşi oynayacak

Hanımın Çiftliği ve Yalan Dünya gibi dizilerdeki başarılı performansıyla tanınan ödüllü oyuncu Haki Biçici, yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Son olarak Maria ile Mustafa filminde rol alan oyuncu​ Haki Biçici, ilk kez kendi yazıp yönettiği bir filmde seyircilerin karşısına çıkacak. Oyuncu ayrıca ilk filminde eşini de oynatacak. 

OYUNCU HAKİ BİÇİCİ YÖNETMEN OLDU

Ödüllü oyuncu Haki Biçici başarılı performanslarının ardından ilk kez kendi yazıp yönettiği bir filmle seyircilerin karşısına çıkacak. Yer aldığı projelerdeki oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Biçici, ilk filminde eşi Derya Karadaş'ı da oynatacak. 

Ünlü oyuncu yönetmen oldu! İlk filminde eşi oynayacak

HAKİ BİÇİCİ KİMDİR?

Dizilerde oynadığı karakterle sevilen Haki Biçici, yer aldığı tiyatrolarla başarısını ispatladı. Haki Biçici özellikle Hanımın Çiftliği isimli dizide Güllü’nün abisini oynamış ve ekran severler tarafından tanınmıştır. 1982 Ankara doğumlu oyuncu, Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Biçici, 2016 yılında Derya Karadaş ile evlendi. 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...