Tgrt Haber

Ünlü Youtuber Enes Batur trafik kazasına karıştı! Arkadaşı da yanındaydı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 21:48 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 00:08
Ünlü Youtuber Enes Batur trafik kazasına karıştı! Arkadaşı da yanındaydı

Son dakika haberi.. Ünlü YouTuber Enes Batur'un İzmit-Kandıra Yolu üzeri Karasakallar mevkiinde arasıyla kaza yaptı. Kazada, Batur'un yanında bulunan Zelal Işıl Özdemir'in de yaralandığı öğrenildi.

Ünlü YouTuber Enes Batur'un kullandığı araç, İzmit-Kandıra Yolu üzerindeki Karasakallar mevkiinde kazaya karıştı. Kazada, Batur'un aracında bulunan ve YouTube camiasında tanınan Zelal Işıl Özdemir de yaralandı.

Kocaeli Gündem'den Abbas Çakar'ın haberine göre, çarpışmanın ardından araçlardan biri yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. 

Ünlü Youtuber Enes Batur trafik kazasına karıştı! Arkadaşı da yanındaydı - 1. Resim

SAĞLIK DURUMLARI İYİ!

Kaza sonucunda Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir'in yaralandığı ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldıkları bildirildi. Yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken kazanın nedenini araştırıyor. 

Ünlü Youtuber Enes Batur trafik kazasına karıştı! Arkadaşı da yanındaydı - 2. Resim

2020 YILINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ 

Enes Batur 2020 yılında da kullandığı lüks otomobille Etiler’de kazaya karışmıştı. Batur'un kullandığı araç önce ağaca, sonra da park halindeki araçlara çarpmıştı. 

Ünlü Youtuber Enes Batur trafik kazasına karıştı! Arkadaşı da yanındaydı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...