Tgrt Haber

'Var Mısınız Yok Musunuz' yarışması bitiyor

29 Ekim 2016 10:29
'Var Mısınız Yok Musunuz'  yarışması bitiyor

İlker Ayrık'ın sunduğu yarışma programını bitiyor. Star TV ekranlarının eğlenceli yarışma programı 'Var Mısınız Yok Musunuz' ekranlara veda ediyor.

Star TV'de Haziran ayından beri yayınlanmaya başlayan program reytinglerde istenen başarıyı göstermedi. Star Tv'nin bu sezon başında Kanal D'de büyük umutlarla transfer ettiği İlker Ayrık'la Var Mısın Yok Musun? programı reytinglere daha fazla dayanamadı.

'Var Mısınız Yok Musunuz'  yarışması bitiyor

Aldığı kötü reytingleri tolare etmeye çalışan Star Tv buna daha fazla dayanamadı ve programı bitirme kararı verdi. Yapımcı firma ise programın bitmesi nedeniyle personelinin çıkışını verdi.

'Var Mısınız Yok Musunuz'  yarışması bitiyor

İLKER AYRIK KİMDİR?

İlker Ayrık (d. 16 Ekim 1979, Balıkesir), Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008 yılında Doa'nın Yallah klibinde oynamıştır. 2007-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra 2002'den beri birçok sinema, dizi ve reklâm çalışması yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birkaç defa Akbank reklâmında oynamıştır. Çakallarla Dans filminde muhasebeci Servet olarak bilinir. Seksenler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmıştır.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...