Tgrt Haber

X (Twitter) erişime kapandı! Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter erişim sorunu çözüldü mü?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 09:35 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 10:45
X (Twitter) erişime kapandı! Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter erişim sorunu çözüldü mü?

X (Twitter) kullanıcıları platforma neden ulaşamıyor? Sosyal medya devi Twitter çöktü mü? Kullanıcılar X (Twitter) platformuna erişemediklerini belirtiyor. Twitter erişim sorunu ne zaman çözülecek? Twitter'a neden girilmiyor?

X (eski adıyla Twitter) bir süre önce SpaceX ve Tesla'nın da sahibi olan Elon Musk​ tarafından satın alınmıştı. Dünyanın en zengin insanı olarak bilinen Elon Musk’ın geçen 44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformu X, yüzde 50’nin üzerinde değer kaybetmesiyle gündem olmuştu. Elon Musk’ın X(Twitter’ı) satın alması ile toplu işten çıkarmalar, sitenin doğrulama süreci de dahil olmak üzere bir dizi yeni özelliğin kullanıma sunulmasıyla gölgelenmişti. X, şimdi ise çökme sorunları ile baş etmekte güçlük çekiyor.

X (TWITTER) ÇÖKTÜ MÜ? X PLATFORMUNA KULLANICILAR NEDEN ULAŞAMIYOR? X UYGULAMASI NE ZAMAN AÇILACAK?

X (eski adıyla Twitter), dünya çapında çöktü. Kullanıcılar platforma ulaşamadıklarını bildiriyor. 21 Aralık Perşembe günü X'in çöktüğüne ilişkin kullanıcılardan geri bildirimler geldi. X'in hem web hem de mobil versiyonlarında yenilenmesi durduruldu. Siteye giren kullanıcılar hiçbir hesabı takip edemiyor ve boş bir ekranla karşılaşıyor. 

X (TWITTER) NEDEN ÇÖKTÜ? TWITTER​ NASIL DÜZELTİLİR?

X platformu yaşanan çöküntünün ardından, henüz bir açıklama yapmadı. X'e hala erişimde sıkıntılar yaşanıyor ancak durum düzeltilmiş durumda. Dev sosyal medya platformu düzelmiş olsa da, tekrar eski aktif haline gelmesinin bir süre alabileceği düşünülüyor.

 

X (Twitter) erişime kapandı! Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter erişim sorunu çözüldü mü?

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...