Tgrt Haber

Yalı Çapkını dizisinde sevilen oyuncu sürprizi! Mine Tugay özel bölüm konuğu olacak

31 Aralık 2022 09:48 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 10:14
Yalı Çapkını dizisinde sevilen oyuncu sürprizi! Mine Tugay özel bölüm konuğu olacak

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden Yalı Çapkını, yeni bölüm konuğuyla da çok konuşulacak. Dizinin özel bölüm konuğu televizyon ekranlarında seyircinin bir süredir görmediği isim Mine Tugay oldu.

Televizyon ekranlarında bazı dizilerde yaprak dökümü sürerken Yalı Çapkını​ dizisinde son transfer hayranları bir hayli sevindirdi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir​, Beril Pozam, Diren Polatoğlulları, Buçe Buse Kahraman, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisine sevilen oyuncu Mine Tugay konuk oyuncu olarak geliyor.

Bir süredir televizyon ekranlarında görülmeyen oyuncu Tugay, Yalı Çapkını dizisinin yılbaşı özel bölümüyle ekranlardaki yerini alacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu, dizinin konuğu olacak. Ana kadroda yer almasa da sevilen oyuncunun bu sürprizi hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Yalı Çapkını dizisinde sevilen oyuncu sürprizi! Mine Tugay özel bölüm konuğu olacak

Mine Tugay, dizide Defne​ rolünü canlandıracak. Defne ise Orhan Korhan'ın eski sevgilisidir.  Öte yandan Burcu Alptekin'in yönettiği diziyi Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden yola çıkarak Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer yazıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...