Tgrt Haber

Yalı Çapkını final mi? Yalı Çapkını bugün var mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Ocak 2023 09:36 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 16:53
Yalı Çapkını final mi? Yalı Çapkını bugün var mı?

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Bu akşam 15. bölüm ile ekranlara gelecek dizi hakkında sosyal medyada dolaşan iddia seyirciyi üzdü. Reyting rekorları kıran dizi her hafta başarısının üzerinde bir sonuç alıyor. Peki, Yalı Çapkını nasıl ve ne zaman bitecek? Yalı Çapkını gerçek hikayesi!

Çetin Tekindor​, Diren Polatoğulları​ ve Gözde Kansu gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını​, ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu​'nun imzasını taşıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, her Cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Yalı Çapkını bitiyor mu, araya mı verecek? 

YALI ÇAPKINI FİNAL Mİ?

Yalı Çapkını dizisi sosyal medyada gündem olurken, bazı sahneler izleyicinin eleştirisini aldı. Bu sebeple bazı şikayetlerin yaşanması sonrası izleyenklerin " Yalı Çapkını bitiyor mu? sorularının araştırılmasına neden oldu. Ancak reyting rekorları kıran dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesi bekleniyor. Yışbaşı sebebiyle bazı kanallar 1 haftalık ara verirken, Yalı Çapkını aynı saat ve gününde yayında olacak. 

Yalı Çapkını final mi? Yalı Çapkını bugün var mı?

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN SONUNDA NE OLACAK?

Yalı Çapkını gerçek bir hikayeden uyarlama. Herkesin sonunu merakla beklediği dizi hakkında Gülseren Budayıcıoğlu, psikoloğa giden kişinin Ferit​ karakteri olduğunu açıkladı. Daha sonra tüm aileyi etkileyecek olan bu süreç hakkında Budayıcıoğlu, "Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız." dedi. Dizinin finaliyle ilgili çeşitli iddialar dolanıyor. Bunlardan biri ise Ferit karakterinin terk edilmesi sonrası büyük bir bunalım yaşayacağı oldu. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Irmak çam18 Şubat 2023 14:47

İnşallah final olmaz yoksa ağlarım.

Sonraki Haber Yükleniyor...