Tgrt Haber

Yalı Çapkını Sultan takipten çıktı, iddialar peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ağustos 2023 10:02 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 11:06
Yalı Çapkını Sultan takipten çıktı, iddialar peş peşe geldi

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını'nda ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Yalı Çapkını dizisinde Sultan karakterini oynayan İrem Altuğ'dan seyirciyi şaşırtan hamle geldi.

Yalı Çapkını​ dizisinin ilk bölümünden itibaren projede yer alan İrem Altuğ, yeni hamlesiyle şaşırttı. Yalı Çapkını dizisinde Sultan karakterini oynayan İrem Altuğ'dan "Diziden ayrıldı" iddiasını güçlendirecek hamle geldi. 

YALI ÇAPKINI'NDA AYRILIKLAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Yalı Çapkını dizisi yeni sezona peş peşe yaşadığı ayrılıklarla girecek. Dizideki Pelo karakteri Buçe Buse Kahraman​ ve annesi rolündeki Toprak Sağlam diziden ayrılırken, diziye sonradan dahil olan Saffet ve Tarık karakterleri de diziden ayrıldı. 

Yalı Çapkını'nda senaryo değişti

YALI ÇAPKINI SULTAN'DAN KAFA KARIŞTIRAN HAMLE 

Yalı Çapkını 'nda ilk bölümden itibaren Sultan karakteriyle yer alan İrem Altuğ'dan kafa karıştıran bir hamle geldi. İrem Altuğ, sosyal medya hesabından Yalı Çapkını'nı takip etmeyi bıraktı. Dizide senaryo değişikliği yaşanması sebebiyle Sultan karakterinin de diziden ayrıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Yalı Çapkını Sultan takipten çıktı, iddialar peş peşe geldi

YALI ÇAPKINI SULTAN KİMDİR?

15 Eylül 1980 doğumlu İrem Altuğ, İstanbulludur. İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Çocuk yaştan itibaren birçok reklamda rol alan Altuğ, yükseköğretim kurumunda tiyatro eğitimi alırken, yurt dışına giderek okulunu yarıda bıraktı. 5 yıl sonra Türkiye'ye dönen İrem Altuğ, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...