Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda eski oyuncu dönüyor, bir başrol daha ayrılıyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 May 2023 08:50 - Güncelleme : 22 May 2023 10:00
Yalı Çapkını'nda eski oyuncu dönüyor, bir başrol daha ayrılıyor!

Cuma günü 33. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisi uzun bir aranın ardından aynı saatte yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nden daha yüksek reyting aldı. Yalı Çapkını dizisinde Fuat karakterinin ölerek diziye vedası ve oyunculuk performansları sosyal medyayı sallarken, diziden gelen bir ayrılık haberi daha izleyicileri şok etti.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in yer aldığı Yalı Çapkını'nda Fuat​ karakterini ölüm sahnesi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin son bölümü reytinglerde ilk sırada yer alırken, dizi ile ilgili 2 yeni gelişme izleyenleri heyecanlandırdı. 

YALI ÇAPKINI'NDA ESKİ OYUNCU TEKRAR DİZİDE!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 16 Haziran’da sezon finali yapması planlanan dizide önümüzdeki bölümünde bir de sürpriz var. Dizinin geçen yıl ekrana gelen bölümlerinde Kolsuz Necip Usta rolünü oynayan değerli aktör Menderes Samancılar diziye geri dönüyor.

Yalı Çapkını'nda eski oyuncu dönüyor, bir başrol daha ayrılıyor!

YALI ÇAPKINI'NDAN ŞERİF SEZER HAMLESİ!

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Şerif Sezer'in kadrodan ayrılacağı iddiası magazin sayfalarını güçlendirdi. Bir süredir diziden ayrılacağı konuşulan Sezer'in sosyal medyada Yalı Çapkını'nın resmi hesabını takipten çıkarması da iddiaları güçlendirdi.

ŞERİF SEZER KİMDİR?

12 Aralık 1946, Bursa doğumlu Şerif Sezer, okulu bitirdikten sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Rol aldığı ilk oyun, Ahmet Kutsi Tecer’in "Köşe Başı" oyunudur. Oyuncu asıl çıkışını Devlet Tiyatroları oyuncusu olarak tiyatro yaptı; 1980 yapımı Bir Günün Hikâyesi adlı filmiyle sinema oyunculuğuna başladı. Sinemada genellikle doğulu, köylü kadınları canlandırdı. Şerif Gören'in yönettiği Yol, Erden Kıral'ın yönettiği Hakkari’de Bir Mevsim rol aldığı önemli filmlerdendir. 2002 yılında Asmalı Konak dizisinde 'Ali Hamzaoğlu’nun kız kardeşi Kader' rolü geniş kitlelerce tanınmıştır.

Yalı Çapkını'nda eski oyuncu dönüyor, bir başrol daha ayrılıyor!

YALI ÇAPKINI ZİRVEDE YER ALDI!

Yalı Çapkını dizisi tüm Kişiler’de 11.46, AB sosyo ekonomik statüde 9.11, ABC1’de ise 10.67 reytingle zirvede yer aldı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...