Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda Pelin gitti Talih geliyor! Cemre Gümeli'nin rolü belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
20 Eylül 2023 16:55 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 17:41
Yalı Çapkını'nda Pelin gitti Talih geliyor! Cemre Gümeli'nin rolü belli oldu

Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde kadroya yeni bir oyuncu dahil olacak. Cemre Gümeli Talih karakteriyle Ferit ve Seyran arasında problemlere neden olacak.

Haftanın en çok izlenen yapımı olmayı başaran Yalı Çapkını​ dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Yeni bölümde Binnur Kaya​ ve Taro Emir Tekin​ yer alırken, ilerleyen bölümlere Talih karakteri katılacak. 

YALI ÇAPKINI'NA TALİH GELİYOR!

Yalı Çapkını dizisi yeni sezona hızlı başlamış ve cuma akşamı yine zirveye yerleşmişti. Bu hafta diziye Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin dahil olmuştu. Dizinin ana castına daha sonra Cemre Gümeli de katıldı. Gümeli’nin rolüne ait detaylar da belli oldu. Güzel oyuncu uğradığı saldırı nedeniyle kolunda hasar kalan Ferit’i iyileştiren fizyoterapist Talih’i oynayacak. Kulislerden sızan bilgilere göre Ferit, doktorunun tavsiye ettiği fizyoterapisti başta erkek sanacak ancak karşısına çok güzel bir kadın görünce şaşıracak.

Yalı Çapkını'nda Pelin gitti Talih geliyor! Cemre Gümeli'nin rolü belli oldu

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

TGRT Haber'de daha önce belirttiğimiz gibi, 24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğumlu Cemre Gümeli, üniversitede Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye'de ise, Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...