Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda senarist değişti, izleyiciler küplere bindi: Tutan iş bitsin mi istiyorsunuz?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Ağustos 2023 08:46 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 09:25
Yalı Çapkını'nda senarist değişti, izleyiciler küplere bindi: Tutan iş bitsin mi istiyorsunuz?

Yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak Yalı Çapkını dizisinde sürpriz ayrılıklar izleyiciyi şaşırttı. Star TV'nin sevilen dizisinden Buçe Buse Kahraman, Baran Bölükbaşı ve Ediz Akşehir ayrılırken, senarist değişikliği izleyiciyi öfkelendirdi.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in yer aldığı Yalı Çapkını​ dizisinin kadrosuna Binnur Kaya​ ve Tarık Emir Tekin'in dahil olmasıyla senaryoda değişiklikler yaşanacak. Çekimlerin başlamasına kısa süre kala son dakika gelişmesi yaşandı. Yalı Çapkını dizisinde senarist değişikliğine gidildi. 

YALI ÇAPKINI'NDA SENARİST DEĞİŞTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Burcu Alptekin‘in imza attığı dizinin sezon sonu gündeme gelen senaristinin ayrılacağı iddiası yalanlanmıştı. Ancak söylentiler yeni sezon başında yapımcının aldığı yeni karar nedeniyle gerçek oldu. Dizinin başarılı senaristi Mehmet Barış Günger ekibe veda etti. Günger’in yapım şirketinin başka bir projesini yazmaya başladığı öğrenildi.

Yalı Çapkını'nda senarist değişti, izleyiciler küplere bindi: Tutan iş bitsin mi istiyorsunuz?

DİZİNİN FANLARI KÜPLERE BİNDİ 

Yalı Çapkınını artık Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay beraber yazacak. İki başarılı yazar son olarak Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’i buluşturan “Yüzyıllık Mucize”nin ekibinde yer alıyordu. Senarist değişikliği dizinin fanlarını da küplere bindirdi. Senaryonun değişmesinden rahatsız olan izleyiciler; "Bu dizinin bitmesini mi istiyorsunuz?" yorumlarında bulundu. 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...