Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda Seyran eve döndü, Gülgün'ün tepkisi ne oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 May 2023 08:51 - Güncelleme : 23 May 2023 11:53
Yalı Çapkını'nda Seyran eve döndü, Gülgün'ün tepkisi ne oldu?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Fuat geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Oyunculuk performansları beğeni toplarken, dizinin 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın yeni bölümünde Seyran, eve geri döndü ve Gülgün'ün tepkisi merak konusu oldu.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in yer aldığı Yalı Çapkını​'nda Fuat karakterini ölüm sahnesi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Günün en çok izlenen yapımı olan Yalı Çapkını cuma günü yeni bölümüyle ekranda olacak.

SEYRAN​ EVE DÖNDÜ, GÜLGÜN NE TEPKİ VERDİ?

Yalı Çapkını'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seyran, abisini kaybeden Ferit​'e destek olmak için eve geri döndü. Gülgün'ün, "kızım" diyerek Seyran'a sarılması "en iyi kayınvalide" sözlerine neden oldu. 

YALI ÇAPKINI'NDA ESKİ OYUNCU DÖNÜYOR!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 16 Haziran’da sezon finali yapması planlanan dizide önümüzdeki bölümünde bir de sürpriz var. Dizinin geçen yıl ekrana gelen bölümlerinde Kolsuz Necip Usta rolünü oynayan değerli aktör Menderes Samancılar diziye geri dönüyor.

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...