Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nda tüm dengeler değişiyor! Usta oyuncu kadroya dahil oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ağustos 2023 08:31 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 09:45
Yalı Çapkını'nda tüm dengeler değişiyor! Usta oyuncu kadroya dahil oldu

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Buçe Buse Kahraman diziden ayrılırken, değişen senaryoyla birlikte usta oyuncu dizinin kadrosuna dahil oldu.

Yalı Çapkını​ dizisinde senaristin değişmesiyle yeni sezonda bambaşka karakterler izleyici karşısına çıkacak. Bir bir oyuncular diziden ayrılırken, Sadakatsiz dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin ve usta oyuncu Binnur Kaya​ diziye dahil olan isimler arasında yer aldı. 

USTA OYUNCU BİNNUR KAYA YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Binnur Kaya Yalı Çapkını’nda Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) kızı rolü için “Yalı Çapkını” dizisinden teklif almıştı. Kulislerden sızan son gelen bilgiler Kaya’nın ekibe dahil olduğu yönünde… Yeni bir değişiklik olmazsa dizinin ekibi cuma günü okuma provası yapacak. Şimdilik 19 Ağustos gibi de sete çıkılması planı var.

Yalı Çapkını'nda tüm dengeler değişiyor! Usta oyuncu kadroya dahil oldu

TARIK EMİR YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE 

Daha önce TGRT Haber'de belirtilen bilgilere göre; Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yalı Çapkını” dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Star TV‘nin geçen sezon reytinglerde yüzünü güldüren fenomen dizisinde geçen sezon sonundan beri yalıya gelmesi beklenen Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) torunu karakteri için Tarık Emir Tekin‘in adı geçiyordu. Son gelen bilgilere göre Tekin, “Yalı Çapkını”yla anlaştı.

Yalı Çapkını'nda tüm dengeler değişiyor! Usta oyuncu kadroya dahil oldu

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Koray Erkol16 Ağustos 2023 17:48

Binnur yeni yetişiyordu. Bodrumda bir zamanlar çok meşhur Bir tatil sitesinde Animatördü. Hocası Bu konuda kızımız gün gelecek çok meşhur olacak,çok yetenekli." Dedi. Hatırlıyor

Nükhet16 Ağustos 2023 15:04

Binnur kaya psikolog olarak gelsin diziye nükhet rolünü zerrin tekindor canlandırmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...