Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın sezon finali mest etti! Mert Ramazan Demir'den oyunculuk resitali!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Haziran 2023 08:37 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 12:23
Yalı Çapkını'nın sezon finali mest etti! Mert Ramazan Demir'den oyunculuk resitali!

Dün akşam Yalı Çapkını'nın sezon finali yayınlandı. 9 Haziran Cuma akşamı 36. bölümüyle sezon finali yapan Yalı Çapkını'nda oyunculuk performansları beğeni topladı. Star tv ekranlarından yayınlanan dizinin son bölümünde Ferit Korhan vurulurken, Halis Ağa hayatını kaybetti.

Mert Ramazan Demir​ ve Afra Saraçoğlu​'nun başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını​ dün akşam yayınlanan sezon finaliyle izleyienleri duygulandırdı. Yeni sezonda birçok ayrılığın yaşanacağını dizide Ferit​ karakterinin vurulması ve Seyran​ ile olan diyalogları izleyicileri hüzne boğdu. Oyuncular sezon finalini hep beraber izledi. Paylaşılan kareler sosyal medyayı salladı. 

YALI ÇAPKINI'NIN SEZON FİNALİ MEST ETTİ 

Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür. Ferit, Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır ve Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmamaktadır. Yalıda ise işler yolunda değildir ve bir sürpriz daha yaşanır.

Yalı Çapkını'nın sezon finali mest etti! Mert Ramazan Demir'den oyunculuk resitali!

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali yapan Yalı Çapkını'nın çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Dizi eylül ayının başında izleyicisiyle buluşacak. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...