Tgrt Haber

Yalı Çapkını'nın yeni sezon tarihi belli oldu! Afra Saraçoğlu soruları tek tek cevapladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ağustos 2023 15:03 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 16:16
Yalı Çapkını'nın yeni sezon tarihi belli oldu! Afra Saraçoğlu soruları tek tek cevapladı

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 36. bölümle sezon finali yapmıştı. Tatile çıkan dizinin başrol oyuncu Afra Saraçoğlu, dizinin yayın tarihiyle ilgili açıklama yaptı.

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını​'nın yeni sezon tarihi izleyici tarafından merak ediliyor.  Oyuncular tatildeyken başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu​ gazetecilerin sorularını cevapladı. 

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Yalı Çapkını dizisi ile ilgili konuşan Saraçoğlu, çekimlere 15 Ağustos tarihinde başlayacaklarını söylerken, eylül ayında dizinin yeni bölümleriyle ekranlara gelmesi bekleniyor.

YALI ÇAPKINI'NIN YENİ SEZONUNA USTA OYUNCULAR 

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; yeni karakterlerin katılacağı dizide yurtdışından gelecek olan ve merakla beklenen Halis Ağa’nın torunu rolü için kulislerde adı geçen isim Taro Tekin… Dizi için kulislerde geçen diğer isim ise ülkemizin en iyi oyuncularından Binnur Kaya… Kaya’ya Halis Ağa’nın kızı Nükhet rolü için teklif götürüldüğü konuşuluyor. 

Yalı Çapkını'nın yeni sezon tarihi belli oldu! Afra Saraçoğlu soruları tek tek cevapladı

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI 

Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Günel13 Ağustos 2023 22:39

Çok beyenerek izliyoruz.Ailece sevimli dizimiz.

Gülşən13 Ağustos 2023 11:21

Film Azərbaycanda cox sevilir sebirsizlikle gözleyirik

Sonraki Haber Yükleniyor...