Tgrt Haber

Yapımcısı duyurdu! Kızılcık Şerbeti'nden hangi oyuncu ayrılacak?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
01 Eylül 2023 12:50 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 13:36
Yapımcısı duyurdu! Kızılcık Şerbeti'nden hangi oyuncu ayrılacak?

Yeni sezon çekimlerine başlayan Kızılcık Şerbeti sezon finaline izleyicisini şaşırtan bir kaza sahnesiyle girmişti. Dizinin yapımcısı çıkan ayrılık iddialarına cevap verdi.

Kızılcık Şerbeti​'nin sezon finalinde Ömer ve Kıvılcım karakteri kaza geçirmiş ve iki oyuncudan birinin diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı verdiği röportajda bu konu hakkında konuştu. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN YAPIMCISI "AYRILIK" HABERLERİNE CEVAP VERDİ 

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, yeni sezon öncesi Fatma Karaağaç’ın youtube kanalına konuk oldu. Dizi hakkında konuşan Faruk Turgut​, balayına giden Ömer (Barış Kılıç) ve Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) trafik kazası geçirmesi sonrası yeni sezonda "ayrılık" olacak iddialarını yalanladı.  Sezon finali yapan “Kızılcık Şerbeti” dizisinden hiçbir oyuncunun ayrılmayacağını ve yeni oyuncuların ekibe katılacağını açıkladı. 

Yapımcısı duyurdu! Kızılcık Şerbeti'nden hangi oyuncu ayrılacak?

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN İSTENMEYEN KARAKTERİ GERİ DÖNÜYOR

Daha önce TGRT Haber'de belirttiğimiz gibi; Kızılcık Şerbeti sete çıktı. Başrol oyuncuları yayınladıkları videolarla dizinin sete çıktığını doğruladı.  "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni bölümleri merak edilirken, oyuncuların verdiği röportaj heyecanı daha da arttırdı. Merakla beklenen diziyle ilgili kulislerde dolaşan bir söylentiye göre Ceren Karakoç’un oynadığı Nursema’nın zorla evlendirildiği ve kısa süre sonra boşandığı İbrahim “Kızılcık Şerbeti”ne geri dönüyor. Geçen sezona damga vuran dizide Berkay Akdemir’in oynadığı İbrahim’in hikâyeye nasıl döneceği merak konusu oldu. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...