Tgrt Haber

Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ocak 2023 11:52 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 13:05
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Bu sezon final yapacak Yasak Elma dizisine sürpriz isimler dahil oldu. Bu sezon 5 yeni oyuncunun katıldığı dizi, 161. fragmanıyla heyecan yarattı. Popstar yarışmasında sunuculuk yapan Nehir Erdoğan, Yabancı Damat dizisinde başrolde yer aldı. Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında?

6. sezonuyla izleyiciyle buluşan  “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Pazartesi akşamları saat 20:00'de yayınlanan Yasak Elma​'ya 161. bölümünde Julia karakteriyle Nehir Erdoğan dahil oluyor. Peki, Nehir Erdoğan kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? 

YASAK ELMA'YA 5 YENİ OYUNCU 

Doktor Selim’in (Emre Kızılırmak) profesör annesi Sevim ve babası Koray Avcıoğlu, Doğan’ın (Murat Aygen) eski aşkı Julia, Julia’nın asistanı Tuğçe ve Sedai’nin kuzeni Selen diziye dahil olacak. Selen’e Pelin Orhuner hayat verecek. Nehir Erdoğan, 161. bölümüyle Julia karakteriyle katılacak. 

NEHİR ERDOĞAN KİMDİR?

16 Haziran 1980 doğumlu Nehir Erdoğan İzmirlidir. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme mezunu olan Nehir Erdoğan, oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra kısa süre ABD'de yaşayan oyuncu, Türkiye'ye döndükten sonra birçok dizi ve filmde rol aldı. Popstar Türkiye yarışmasında sunuculuk yaparak büyük bir kitle tarafından tanındı. 

Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

NEHİR ERDOĞAN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Koçum Benim,

Yabancı Damat,

Tatlı Bela Fadime,

Aşk Bir Hayal,

Son,

Reaksiyon,

Fi,

Benim Adım Melek,

Sana Söz

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...