Tgrt Haber

FOX TV dizisi Yasak Elma'nın büyük finaline sürpriz konuk!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 May 2023 08:45 - Güncelleme : 29 May 2023 10:04
FOX TV dizisi Yasak Elma'nın büyük finaline sürpriz konuk!

6 sezondur devam eden Yasak Elma dizisinin son sahnesi cumartesi günü çekildi. Tüm eski oyuncuların da dahil olduğu kutlamada gözyaşları sel oldu. 29 Mayıs Pazartesi günü final bölümü yayınlanacak Yasak Elma'da sürpriz bir isim konuk olacak.

Başrolünde Eda Ece​ ve Şevval Sam​'ın yer aldığı Yasak Elma​'nın final bölümü bu akşam ekranda olacak. 6 sezondur devam eden ve her bölümü büyük ilgi gören dizinin final kutlaması eğlenceli anlara sahne oldu. 

YASAK ELMA'DA SÜRPRİZ KONUK!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yasak Elma” dizisinin final bölümü bugün yayınlanacak. Ece Erdek Koçoğlu‘nun yönettiği dizinin büyük finali merakla bekleniyor. Dizinin final bölümüne başarılı oyuncu İsmail Demirci katılacak. Demirci dizide iş insanı Nazım karakterini oynayacak.

FOX TV dizisi Yasak Elma'nın büyük finaline sürpriz konuk!

YASAK ELMA'YA YAKIŞIR FİNAL: 2 MAGAZİN BOMBASI İŞLENİYOR!

TGRT Haber'de daha önce belirtilen habere göre;  Bu olaylardan biri geçmişte benzerini Hacı Sabancı’nın yaşadığı telefon karıştırma olayı, diğeri de Kadir Doğulu’nun son aldatma iddiasıyla gündeme gelen sosyal medya esprileri… 6 yıl boyunca pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin yokluğu sevenlerinde büyük bir boşluk yaratacak.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...