Tgrt Haber

Yasak Elma'nın finalinde neler olacak? Ünlü isim tüyoları verdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 May 2023 10:00 - Güncelleme : 22 May 2023 11:19
Yasak Elma'nın finalinde neler olacak? Ünlü isim tüyoları verdi!

6 sezondur ekranda yer alan Yasak Elma'nın finaline kısa süre kala kulislerde final bölümüyle ilgili detaylar konuşulmaya başlandı. Çok konuşulacak final bölümü için hazırlanan ekip, setten kareleri de sosyal medyada paylaşıyor. Yasak Elma'nın final bölümüyle ilgili tüyolar paylaşıldı.

Başrolünde Eda Ece​, Şevval ve Biran Damla Yılmaz​'ın yer aldığı Yasak Elma​ dizisinin final bölümüne sayılı günler kaldı. Titizlikle final bölümüne hazırlanan ekip, sette hummalı çalışmalara devam ediyor. Dizinin final bölümüyle ilgili detayı ünlü gazeteci verdi. 

YASAK ELMA'NIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin son bölümü Caner Barış Aytaç ve Kumru’nun Biran Damla Yılmaz görkemli ve aksaklıkları nedeniyle de heyecan yaratan düğün sahneleriyle başlayacak. Finalin en önemli tarafı 2 yıllık zaman atlamasının yaşanması… Bu sırada bir ölüm olayı gerçekleşiyor. Bu ölüm dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Final bölümünün ayrıca çok sayıda sürprizi de olacak.

Yasak Elma'nın finalinde neler olacak? Ünlü isim tüyoları verdi!

YASAK ELMA'NIN FİLMİ İPTAL EDİLDİ

Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Yasak Elma' dizisi filme uyarlanacak. Filmin Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacağı belirtilmişti. 6 yıl boyunca seyirciye güzel vakit geçiren, dizi tarihine geçen “Yasak Elma“nın bu yaz çekilmesi planlanan Disney Plus‘taki sinema filmi de son gelen haberlere göre şimdilik iptal edildi. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...