Tgrt Haber

Yeni gelin Eda Ece ilk kez görüntülendi! Hayranlarını üzecek haberi ilk kez açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Ağustos 2023 16:41 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 17:21
Yeni gelin Eda Ece ilk kez görüntülendi! Hayranlarını üzecek haberi ilk kez açıkladı

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz ay evlenen oyuncu Eda Ece, balayı dönüşü Nişantaşı'nda görüntülendi. Yeni sezon ve Disney sorularını cevaplayan oyuncu, hayranlarını üzecek haberi verdi.

6 sezon Yasak Elma​ dizisinde Yıldız karakteriyle ekranda olan oyuncu Eda Ece​, birçok ünlünün katıldığı bir düğünle basketbolcu Buğrahan Tuncer​ ile evlendi. Nişantaşı​'nda görüntülenen oyuncu yöneltilen yeni projeleri ve çocuk sorularını cevapladı. 

EDA ECE​'DEN YENİ DİZİ PROJESİ AÇIKLAMASI 

6 sezon ekranda olduğu Yasak Elma​ dizisiyle final yapan Eda Ece​, dizinin final yapmasının ardından Buğrahan Tuncer​ ile evlendi. Kanalların yeni sezon hazırlıkları başlarken, oyuncu bu sezonda ekranda olup olmayacağını cevapladı. Ece, "Bu sezonda yokum. Seneye bakarız" diyerek bu sezonda dinleneceğini açıkladı. Çocuk sorularına ise  'kısmet' diyen oyuncunun çocuk istediği biliniyor. 

Yeni gelin Eda Ece ilk kez görüntülendi! Hayranlarını üzecek haberi ilk kez açıkladı

EDA ECE​ DISNEY HAKKINDA DA KONUŞTU 

Yasak Elma​ dizisinde oynadığı Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece​ geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer​ ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece​ son olarak, Disney Plus​'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi. Disney hakkında konuşan oyuncu, "Bu konuda en net tepkiyi benim verdiğimi düşünüyorum" dedi. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...