Tgrt Haber

Yılın 'En İyileri'nde TGRT Haber'e iki ödül birden geldi

02 Aralık 2016 00:01
Yılın 'En İyileri'nde TGRT Haber'e iki ödül birden geldi

KKTC'de düzenlenen KKTC, Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri'nde TGRT Haber iki ödüle birden layık görüldü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, CY Paparazzi tarafından organize edilen ve yılın en iyilerinin seçildiği ödül töreninde Türkiye'yi temsil eden TGRT Haber, iki ödül birden aldı.

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN HABER KANALI SEÇİLDİ

TGRT Haber, CY Paparazzi tarafından 2016 yılının en iyi çıkış yapan haber kanalı olarak görüldü. TGRT Haber, yeni yayın dönemine bomba gibi başlamış ve sadece Türkiye ve KKTC'de değil, tüm dünya çapında büyük dikkat toplamıştı. TGRT Haber'e layık görülen bu ödülü TGRT Haber Genel Müdürü Yücel Koç aldı. Yücel Koç, ödül sonrası, 'KKTC'li meslektaşlarımıza teşekkürler' mesajı verdi.

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN ERKEK SPİKER ÖDÜLÜ DE TGRT HABER'E

Ödül gecesinde ayrıca TGRT Haber spikeri olan Mehmet Aydın'da, Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Spiker Ödülü'ne layık görüldü. Aydın, ödül töreni sonrası 'Ödülü TGRT Haber ailesi ve çalışma arkadaşlarım adına aldım' mesajı verdi.

TGRT Haber - Semih Bişkin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...