Tgrt Haber

Yüz Yıllık Mucize ekibi final yemeğinde buluştu! Ebru Şahin ve Cedi Osman kurtlarını böyle döktü!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Haziran 2023 11:38 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 13:41
Yüz Yıllık Mucize ekibi final yemeğinde buluştu! Ebru Şahin ve Cedi Osman kurtlarını böyle döktü!

Başrolünde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize, perşembe günleri yayınlanıyor. Dün akşam 12. bölümüyle ekrana gelen dizinin final tarihi belli oldu. Son bölümü çeken ekip yemek düzenlendi ve geceye eşi Cedi Osman ile katılan Ebru Şahin dansıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği Yüz Yıllık Mucize, istenilen reytinglere ulaşamayınca final yapma karaı aldı. Star TV​'de yayınlanan Yüz Yıllık Mucize her perşembe saat 20:00'de ekranda yer alıyor. Perşembe günü final yapması beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

YÜZ YILLIK MUCİZE FİNALİ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yüz Yıllık Mucize dizisi bu sezon ekranın en özel projeleri arasında yer aldı. Dizi tarihine geçen değerli projelerin yaratıcısı ödüllü yönetmen Hilal Saral‘ın başarılı senarist Nuran Evren Şit‘le güçlerini birleştirdiği dizi için kanaldan karar çıktı. Son gelen haberlere göre dizi, yeni bir gelişme olmazsa 15 Haziran’da ekrana gelecek 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

YÜZ YILLIK  MUCİZE OYUNCULARI

YÜZ YILLIK MUCİZE'NİN FİNAL YEMEĞİNE EBRU ŞAHİN VE CEDİ OSMAN DA KATILDI

Yüz Yıllık  Mucize ekibi final kararının ardından yemek organize etti. Dizinin yönetmeni Hilal Saral ve başrol oyuncusu Ebru Şahin gecedeki eğlenceli halleriyle dikkat çekti. Yemeğe Şahin'in eşi basketbolcu Cedi Osman da katıldı. 

Yüz Yıllık Mucize ekibi final yemeğinde buluştu! Ebru Şahin ve Cedi Osman kurtlarını böyle döktü!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...