Tgrt Haber

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci kim oldu? 16 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Haziran 2023 15:34 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 17:16
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci kim oldu? 16 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu

Hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında cuma günü yarışmanın birincisi belli oluyor. 5 yarışmacının yer aldığı programda en yüksek puanı alan yarışmacı ödülün sahibi oluyor. İşte, 16 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu!

Haftanın birincisi, yarışmacıların birbirine verdikleri puanlar ve Zuhal Topal​'ın yarışmacılara verdiği puanların toplanması ile belli oluyor. Her hafta 1 kişinin ödülün sahibi olduğu yarışmada günün kazananı belli oldu. 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ​'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

16 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi henüz açıklanmadı. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen yarışma​ saat 16:00'da başlıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz. 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'İN ÖDÜLÜ NE?

5 yarışmacı hafta boyunca en yüksek puanları almak için yarıştı. Bu hafta en yüksek puanı alan isim 50 bin TL para ödülü kazanacak.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...