Tgrt Haber

Apple Car, daha piyasaya çıkmadan Tesla'ya göz dağ verdi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2022 15:45 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 15:47
Apple Car, daha piyasaya çıkmadan Tesla'ya göz dağ verdi!

Şu an sadece iddialarla gündeme gelen Apple Car'ın, daha piyasaya çıkmadan Tesla'dan daha popüler olduğu öne sürüldü.

ABD merkezli teknoloji devi Apple​, dahil olduğu her pazarda üst sıralarda yer alıyor. Özellikle akıllı telefon, tablet ve bilgisayar alanında ön plana çıkan şirketin, Apple Car isminde bir arabayla otomobil​ pazarına gireceği de gündemde.

Her ne kadar teknoloji devi araba​ üzerine çalıştığına dair resmi bir açıklama yapmasa da, yabancı basında bu ve benzeri söylentiler sık sık ortaya çıkıyor. Öyle ki Apple daha arabayı piyasaya sürmezken, şimdiden Tesla​ ile rakip olacağı iddiaları konuşulmaya başladı.

ANKET SONUÇLARI ŞAŞIRTTI

Bir araştırma şirketinin 200.000 yeni araç sahibiyle yaptığı anket çalışmasında; Apple, marka değerlendirme listesinde üçüncü sıraya yerleşti. Katılımcıların yüzde 26’sı Apple markasını sevdiklerini ve bir araba yaparsa satın almayı düşüneceklerini belirtti.

Apple Car, daha piyasaya çıkmadan Tesla'ya göz dağ verdi!

Şirket, 45’ten fazla markanın katıldığı bir ankette Toyota ve Honda’nın arkasında ve Tesla, Lexus ve BMW’nin önünde yer aldı. 

TESLA SAHİPLERİNİN YARISI, APPLE'IN ARACINI BEKLİYOR

Söz konusu ankette Tesla sahiplerinin, yarısından fazlası Apple'ın piyasaya süreceği arabayı alacağını söylüyor. Ancak Apple'ın henüz arabası somut olarak ortaya bile çıkmadı. Şu an Apple Car sadece söylentilerden ibaret.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...