Tgrt Haber

Togg'da büyük gün geldi! İlk teslimat Erdoğan'a

03 Nisan 2023 10:03 - Güncelleme : 03 Nisan 2023 10:16
Togg'da büyük gün geldi! İlk teslimat Erdoğan'a

Türkiye'nin otomobili Togg'da heyecanla beklenen gün geldi çattı. Aracın ilk teslimatı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılacak. Saat 16'da başlaması beklenen törende ikinci siparişi ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev teslim alacak.

En büyük hayallerinden biri olan yerli otomil üretimini Togg ile hayata geçiren Türkiye​, projenin gurur gününü yaşamaya hazırlanıyor. Aracın ilk teslimatı bugün Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 16'da düzenlenecek törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan​'a yapılacak . Doğuştan elektrikli olan Togg'un ikincisi ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev​'e verilecek.

TOGG'A YOĞUN TALEP

29 Ekim 2022 tarihinde bantan inmesinin ardından geçtiğimiz günlerde ön siparişe çıkan aracın ilk sahipleri 29 Mart akşamı yapılan çekilişle belirlenmişti. Ön sipariş sürecine 60 bin TL ödeyerek dahil olan yüz bini aşkın vatanda içinden belirlenen 20 bin talihli, Togg’a kavuşmak için gün sayıyordu. Togg'un ön sipariş rakamları dudak uçuklatmıştı. Kısa sürede Togg'u talep edenlerin sayısı 177 bine ulaşmıştı. Erdoğan ve Aliyev'in ardından Togg'un ilk talihlileri de araçlarına kavuşacak. 

Togg'da büyük gün geldi! İlk teslimat Erdoğan'a

TESLİMAT VE SERVİS NOKTALARI AÇILACAK

İlk akıllı cihazı T10X'i kullanıcılarla buluşturmak için gün sayan Togg, teslimat ve servis noktaların açılışına da hız verdi. Ayrıca İstanbul ve Ankada'daki Togg deneyim merkezi noktalarında kullanıcılar, T10X model aracı deneyimleme fırsatı bulacak. Vatandaylar, deneyim merkezlerindeki bilgilendirici videolarla hem Togg ekosistemini daha yakından tanıma fırsatı bulacak hem de T10X'i inceleyip, Trugo şarj ağı ve şarj deneyimi konusundaki detayları öğrenebilecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...