Tgrt Haber

Yerli otomobil TOGG için bir anlaşma daha imzalandı: Tanıtım öncesi sürpriz gelişme

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 Ağustos 2022 11:15 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 14:57
Yerli otomobil TOGG için bir anlaşma daha imzalandı: Tanıtım öncesi sürpriz gelişme

2023'te trafiğe çıkması beklenen TOGG için gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Yerli otomobil çıkış tarihine yaklaşırken, ekosistemin tamamlanması için bir anlaşma daha imzalandığı duyuruldu.

Türkiye'nin yerli otomobili için geri sayım resmen başladı. Aylardır gelişmelerin ardı arkası kesilmeyen TOGG​ için bir anlaşma daha imzalandı. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni gelişmeleri aktaran TOGG, bir anlaşma daha yapıldığını duyurdu.

Buna göre Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcı deneyiminde yapay zeka​ destekli çözümler sunan Smart_İX ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Söz konusu anlaşma, ekosistemin tamamlanmasında önemli bir aşamaya geçildiğini gösteriyor.

SMART_İX İLE ANLAŞMA YAPILDI

TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Yerli otomobil TOGG için bir anlaşma daha imzalandı: Tanıtım öncesi sürpriz gelişme

"Kullanıcı deneyimi alanında yapay zekâ destekli çözümler üreten @SMART_iX ile yaptığımız stratejik iş birliğiyle mobilite ekosistemimizi genişletiyor, 'Akıllı Yaşam' hizmetlerimizin güvenli, hızlı ve çevre dostu olmasını sağlıyoruz."

2023'TE TRAFİĞE ÇIKIYOR

TOGG, 2023'te trafiğe çıkmaya hazırlanırken bu aşamada önemli virajlar dönüldü. Son teknoloji ve yapay zekayı kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanan TOGG, vatandaşlara sadece bir araba dışında akıllı yaşamı da getirecek. Mobilite ekosistemi için önemli çalışmalar sürdüren TOGG, bu kapsamda yaptığı anlaşmalar ile yerli otomobili çok daha iyi hale getiriyor. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...