Tgrt Haber

6'lı masada İmamoğlu firesi: Saraçhane'deki buluşmaya katılmadı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2022 17:25 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 17:45
6'lı masada İmamoğlu firesi: Saraçhane'deki buluşmaya katılmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası nedeniyle Saraçhane'de bir araya gelen 6'lı masa fire verdi. Muhalefet liderlerinden biri, buluşmaya dakikalar kala Saraçhane'ye olmayacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu​, yerel seçimlerinden sonra YSK​ üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılması sonrası muhalefet safları sıklaştırdı. Yaşanan gelişmeler sonrası dün Saraçhane​'de bir konuşma yapan İmamoğlu, bugün de "6'lı masa"yı oluşturan liderlerle birlikte saat 16.00'da Saraçhane'de olacağını söyleyip herkesi destek vermeye davet etti.

6'LI MASADA FİRE

Buluşma öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, önceden planlanan ve erteleme şansının olmadığı hastane randevusunu gerekçe göstererek Saraçhane'deki buluşmaya katılamayacağını duyurdu.

"HERKESE SELAMLARIMI İLETİYORUM"

Paylaşımında Karamollaoğlu, "Önceden planlanan ve tehir etme durumumuzun olmadığı bir hastane randevum nedeniyle Saraçhane'de gerçekleştirilecek anlamlı programa katılamıyorum. Orada bulunan herkese canıgönülden selamlarımı iletiyorum. Hepimizin ortak talebi: Önce Adalet, Her daim Adalet, Herkese Adalet!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/T_Karamollaoglu/status/1603367222348767236

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...