Tgrt Haber

ABB adayı Turgut Altınok'tan yerel seçim mesajı: Altın çağı başlayacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 16:45 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 16:55

AK Parti'nin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, yerel seçimlere ilişkin çok önemli mesajlar verdi. Ankara’nın ikinci yüzyılda hak ettiği yere taşıyacak projelerinin olduğunu söyleyen Altınok, "Ankara’nın altın çağı başlayacak” dedi.

AK Parti​'de yerel seçim​ hazırlıkları devam ediyor. Dün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının da aralarında bulunduğu 48 ilin adayları açıklandı. Ankara'daki toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları tek tek duyurmuştu.

ANKARA'DA ALTINOK, İZMİR'DE DAĞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok​, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu.

ABB adayı Turgut Altınok'tan yerel seçim mesajı: Altın çağı başlayacak

TÜRKEŞ'İN MEZARINI ZİYARET ETTİ

İsminin netleşmesinden sonra Turgut Altınok, seçim çalışmaları çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte Türkeş’in kabrine karanfiller bırakıp ibrikle su döken Altınok, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

ABB adayı Turgut Altınok'tan yerel seçim mesajı: Altın çağı başlayacak

"ANKARA'NIN ALTIN ÇAĞI BAŞLAYACAK"

Seçim çalışmalarının henüz başında olduklarını ifade eden Altınok, “Biz saha adamıyız, sokak adamıyız, alan adamıyız. Projelerimizi anlatacağımız bir tanıtım yapacağız. Ankaramız'da birçok eserler ve projeler kazandıracağız. Ankaramız'ı bir dünya başkenti yapacağız. Ankaramız'ı ikinci yüz yılda hak ettiği yere taşıyacak projelerimiz olacak. Ankara’nın altın çağı başlayacak. Birçok alanda dolu dolu projelerimiz var her alanda zenginleştireceğiz. Her kesime dokunacağız. Her kesimin mutlu olduğu, her kesimin ihtiyacı olduğu birçok projeyi Ankaralılar vekaleti verirse inşallah hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...