Tgrt Haber

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Sinan Oğan'a destek

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
23 May 2023 16:16 - Güncelleme : 23 May 2023 16:21

ATA ittifakı adayı Sinan Oğan ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleme kararı aldıktan sonra tepki gördü. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sinan Oğan'a yapılan linçleri lanetledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ​, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan hakkında konuştu. Sinan Oğan’a linç girişimlerine tepki gösteren Bekir Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

''Oğan'ın bu açıklamasından sonra CHP​'li de kesimler tarafından bir linçe tabi tutulduğunu da görüyoruz. Çok ilginçtir. Yani Kılıçdaroğlu​'nu destekleme kararı açıklamış olsa kendi görüşlerini ayaklar altına alarak böyle bir tutum ortaya koymuş olsa Oğan'dan daha iyisi daha güzeli olmayacaktı. Ama eğer onu değil de Cumhurbaşkanımızı destekleme kararı alırsa ondan daha kötü kimse yok. Yani iyi ve kötü kavramlarına CHP zihniyeti farklı anlamda iyi olmak Kılıçdaroğlu'nu desteklemektir.

''SALDIRILARI LANETLİYORUM''

Kötü olmak Tayyip Bey'i desteklemektir, takdire şayan iş yapmak Kılıçdaroğlu'nu desteklemek yerine Erdoğan'ı desteklemek gibi bir anlayış yani her önüne gelene kendilerini destekliyorlarsa onları göklere çıkaran, eğer kendi görüşlerini desteklemiyorlarsa kendi adaylarını desteklemiyorlarsa yerin dibine sokan ilkel bir yaklaşım burada görüyoruz. Oğan'a dünden beri yapılan linçleri, yapılan saldırıları burada lanetliyorum. Bu ilkel tutumu lanetliyorum.''

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...